In de komende tijd mogen koren vanwege het Corona-virus niet bij elkaar komen om te repeteren. Veel dirigenten hebben daarom waarschijnlijk tijd over. Misschien is dit het moment om aan je eigen vaardigheden te werken!

Voor die muzikanten heb ik een aanbod. Tot aan de zomer krijg je korting op 1-op-1 coaching via internet. Ik vraag daarvoor nu slechts 25,00 euro per uur, of 12,50 per half uur. (Normaliter is het honderd euro voor twee uur.)

Mogelijke onderwerpen voor de coaching: slagtechniek (dan krijg je gratis mijn boek Slagtechniek voor koordirigenten), arrangeren (inclusief mijn boek Arrangeren voor koor en vocal group), repeteren, harmonieleer, of elk onderwerp waar je het maar over wilt hebben.

Arrangement op maat

En als we toch bezig zijn met korting: als koor kun je nu door me een arrangement op maat laten schrijven – a capella of met piano – voor slechts 100 euro! (Normaliter vraag ik voor zo’n arrangement driehonderd euro.)

Neem als je geïnteresseerd bent contact op via tijs@krammer.nl.